• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Oprichters

In het schooljaar 2014-2015 is Vector opgericht door drie studenten:

Anne-Fleur van Geest (Voorzitter): Ik ben 20 jaar en derdejaars studente.Na het behalen van mijn havodiploma ben ik in 2012 begonnen met de studie Civiele Techniek aan de Hogeschool Rotterdam. Tot nu toe heb ik nog geen dag spijt van deze keuze. Het studeren gaat probleemloos en eigenlijk was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Tegelijker tijd vond ik het erg jammer dat er naast de verplichte excursie van de hogeschool weinig naschoolse activiteiten zijn. Om deze redenen ben ik begonnen met het oprichten van een studievereniging. Met de vereniging wil ik bereiken dat alle studenten meer plezier beleven tijdens hun studententijd. Het is gewoon gezellig om niet direct na de lessen naar huis te gaan maar met je klasgenoten nog even een biertje te drinken. Naast gezelligheid zijn er ook educatieve activiteiten. Tijdens deze activiteiten steek je zelfs nog iets op over je vakgebied. Ik zet mij graag in om dit te bereiken!

In het derde jaar van de studie heb ik stage gelopen bij de Botlekbrug van het project A-Lanes A15. In de keet werk ik met de werkvoorbereiders en Duitse uitvoerders op de brug. Als de uitvoerder tijd heeft, ga ik het liefst met hem en mijn roze veiligheidsschoenen naar buiten. De rest van de tijd maak ik inkoopaanvragen, werkplannen of opleverdossiers achter de computer. Als ik in mijn drukke week nog een plek vrij heb, ga ik graag sporten, een drankje doen met vrienden en op vakantie!

Jasper Borst (Secretaris): Ik ben 23 jaar en studeer sinds 2012 aan de opleiding Civiele techniek. In het jaar 2013-2014 heb ik samen met onze penningmeester Mark van de Oostende en onze voorzitter Anne-Fleur van Geest, Vector begonnen en ik ben nu secretaris en onderdeel van de evenementen commissie binnen de vereniging. Zo probeer ik samen met het bestuur, de opleiding civiele techniek meer socialer te maken.

Voordat ik begon aan de HRO heb ik 1,5 jaar op een andere opleiding gezeten, dit werd echter niks en ik ben toe geswitcht van opleiding. Zo ben ik terecht gekomen bij civiele techniek en ik ben erg blij met deze keuze van opleiding.
Als ik tijd over heb ben ik graag aan het gamen of aan het basketballen, ook ga ik graag ergens heen voor een goede wandeling. Ik ga ook erg graag op vakantie en ik heb er dan ook erg zin in om een buitenlandse reis te gaan regelen voor het komende jaar.

Mark van Oostende (Penningmeester): In 2012 ben ik begonnen met de studie Civiele Techniek aan de Hogeschool Rotterdam. In dit eerste jaar was ik als 17 jarige al wonend op kamers, wat ik miste was de connectie met andere klassen van de opleiding Civiel. Met het oprichten van VECTOR wil ik bijdragen aan het opbouwen van een actief sociaal leven op de Hogeschool Rotterdam voor studenten.

Momenteel bekleed ik binnen de vereniging de functie van penningmeester en ben ik voorzitter van de commissie Public Relations. Naast mijn studie doe ik veel aan sporten; hardlopen, zwemmen, wielrennen en ik hou erg van reizen. In mijn derde jaar heb ik stage gelopen bij het project ‘Verbreding van de A15’. Hierbij was ik betrokken bij de realisatie van de brandblusvoorziening vanaf de Maasvlakte tot en met het Beneluxplein.