• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Geschiedenis

VECTOR staat voor Vereniging Civiele Techniek Opleiding Rotterdam. Deze studievereniging is opgericht voor alle studenten en oud-studenten Civiele Techniek van de Hogeschool Rotterdam.

Aan het einde van het studiejaar 2013-2014 wilde de tweedejaars studente, Anne-Fleur van Geest, graag een afsluitende barbecue voor haar jaargenoten organiseren. Mark van Oostende en Jasper Borst hielpen met de organisatie. De barbecue was erg geslaagd en het idee het oprichten van een studievereniging kreeg vorm. Vanuit de Hogeschool Rotterdam was hier ook vraag naar en het idee werd doorgezet. In de zomervakantie zijn statuten bij notaris opgesteld, een KvK-nummer werd aangevraagd en een bankrekening geopend. Vanaf het begin van studiejaar 2014-2015 is de vereniging officieel van start gegaan.
De vereniging had na twee maanden al 60 leden en 10 vrienden van VECTOR. De eerste activiteit , een kroegentocht door Rotterdam, werd goed bezocht en we zijn druk bezig om nog veel meer activiteiten te organiseren!