• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

VECTOR Vrijdagmiddagborrel

Op 2 oktober vond de Vrijdagmiddagborrel plaats in “de Kuil” op locatie Academieplein. Deze borrel was zeer geslaagd door het aantal nieuwe aanmeldingen van enthousiaste studenten! Na een inloop van een klein uurtje waren er ongeveer 80 studenten van de opleiding aanwezig. Deze werden omringt door enthousiaste leraren welke ook van de partij waren. De groepen begonnen zich al snel te mengen en hierdoor ontstond er een leuke sfeer.

Rond drie uur heeft Anne-Fleur van Geest, voorzitter van VECTOR, de microfoon gepakt en een kleine speech gehouden. Hierin werd het afgelopen jaar kort doorgenomen en daarnaast kwam de mededeling dat zij met nog twee andere bestuursleden dit jaar afzwaaien. Na deze mededeling werd er een oproep gedaan door meneer Dommershuijzen aan alle aanwezigen om te denken over een eventuele rol binnen de studievereniging. Na deze oproep kwamen al gelijk zeven(!) aanmeldingen van zowel eerste als derde jaar studenten binnen! Dit enthousiasme heeft ons erg goed gedaan.

Namens de docenten van de Hogeschool hebben we als bestuur een presentje in ontvangst mogen nemen voor onze inzet in 2015-2016. Dit hebben we met groot plezier gedaan en we hopen dat de studievereniging nog heel veel goede jaren tegemoet gaat!

Allemaal bedankt voor een geslaagde middag, en graag tot ziens bij de volgende activiteit!

Willem Nieuwland – Commissielid VECTOR

IMG_2398 IMG_2375 IMG_2390