• 1-800-123-789
 • info@webriti.com

Sponsors

Partners

Waar zou VECTOR zijn zonder haar partners? Als vanaf het moment dat VECTOR nog in de kinderschoen stond werken wij nauw samen met diverse partijen.  Of het nu gaat om de studiereis naar Dortmund of het invullen van de introductieweek, VECTOR staat nooit alleen.


 • Locus People

  Locus People is actief in de arbeidsbemiddeling en gespecialiseerd in de technische markt. Onze specialisten zoeken met jarenlange ervaring in de technische markt naar geschikte kandidaten. Hierbij zoeken wij naar zowel hooggekwalificeerde studenten als Young & High professionals voor de juiste opdrachtgevers. Locus People stelt kandidaten en opdrachtgevers in staat bij elkaar te komen en zo een goede relatie met elkaar aan te gaan.

   Locus People Logo 100 x 100


 •  HR

  De hogeschool Rotterdam ondersteunt niet alleen VECTOR maar alle studieverenigingen van de school, zowel financieel als intellectueel. Wie zijn eigen studievereniging wil opzetten vindt bij de HR een schat aan informatie. Studieverenigingen worden gemotiveerd om ook met elkaar in samen te werken voor het uitwisselen van informatie en het organiseren van evenementen.

  HRo


 • Sfeer Horeca

  Sfeerhoreca is het grootste uitgaansconcern van Rotterdam. Tot Sfeerhoreca behoren De Après Skihut, Get Back, The VIP Room, Saint Tropez, Café Beurs en (vanaf november 2014) Villa Thalia in de binnenstad, De Vrienden Live in de Oude Haven en De Waterskihut in Hoek van Holland. Betaalbare gezelligheid, dat is waar Sfeerhoreca voor staat.

  Sfeerhoreca_LogoNieuw_Wit11


 • Gooimeer

  Of het nu gaat over stalen damwanden, balken, rijplaten of stalen buispalen, Handelmaatschappij Gooimeer is al sinds 1976 DE specialist op dit gebied. Gooimeer is gespecialiseerd in de huur/verhuur en verkoop/terugkoop van zowel warmgewalste als koudgewalste stalen damwandprofielen van alle producenten op dit gebied. Met ons kunt u hierover ijzersterke afspraken maken en dankzij onze kennis, ervaring en flexibele opstelling kunnen wij u bij elk probleem de best mogelijke oplossing aanbieden. Niet voor niets zijn wij NEN-EN-ISO 9001: 2008-gecertificeerd.

  bord_gooimeer


 • Verweij

  Bouw- en speciaallogistiek én mechanisch montagewerk, de Verweij bedrijven bieden u een breed pakket. Centraal en goed bereikbaar, met op- en overslag in Lopik en Swifterbant. Het moderne wagen en machine park van Verweij voldoet aan de hoogste milieueisen. Medewerkers zijn goed opgeleid, milieubewust geïnstrueerd, VCA** en Branche Toelichting Rail (BTR) gecertificeerd, dat is ook uw extra zekerheid voor veiligheid, duurzaamheid en MVO in de breedste zin.

  verweij-lopik


 • Rojo Steigerbouw b.v.

  Rojo Steigerbouw b.v. is een landelijk opererend steigerbouwbedrijf met vestigingen in Delft (hoofdvestiging) en Swifterbant. Wij zijn werkzaam als steigerbouwbedrijf in de Bouwsector en “brengen hogerop dichterbij”. Rojo Steigerbouw b.v. is gespecialiseerd in diverse steigersystemen waaronder Metselsteigers, Renovatiesteigers en Ondersteuningsconstructies. Rojo Steigerbouw b.v. levert een totaalpakket ten behoeve van de grote aannemer.
  Dit houdt ondermeer in: de gehele engineering, teken/- berekenwerk, de montage/demontage van de steiger en de verhuur en logistiek van het steigermateriaal. Rojo Steigerbouw b.v. werkt volgens de Richtlijn Steigers. Rojo Steigerbouw b.v. is sinds 1997 in het bezit van het “VCA** Certificaat”.
  De steigermonteurs zijn in het bezit van alle vereiste diploma’s en/of certificaten.

  download